terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)opdracht richting gebruiksvriendelijk webdesign


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Utrecht
Regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) Communicatie, ICT, ICT-programmeren
Opleiding(en) Communicatie, Journalistiek, Communicatie multimedia en design, Communicatiesystemen, Digitale communicatie, Human technology, ICT media design, Academie voor digitale communicatie, Mens en informatiekunde, Bedrijfscommunicatie, Communicatiewetenschappen, Bedrijfscommunicatie, Web Development
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg
Sluitingsdatum juli 2017

Opdracht

Het bedrijf is momenteel bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten. Er is een website ontwikkeld om deze concepten online in de markt te zetten, maar erg gebruiksvriendelijk is deze nog niet. Als (afstudeer)stagiair ga jij hiermee aan de slag! Je gaat ervoor zorgen dat de juiste koppelingen worden gemaakt en dat er een nieuw design wordt gemaakt. Het gaat dus om de volledige implementatie van een nieuw webdesign!

Bedrijf

Dit bedrijf in regio Utrecht helpt consumenten bij het verstrekken van kredieten en het herfinancieren van hun te dure leningen. De adviseurs geven persoonlijk advies op maat aan iedere klant. Klantvriendelijkheid is dan ook één van hun kernwaarden. Binnen de organisatie werken een hoop mensen met veel expertise in de financiële sector. Een mooi bedrijf dus waar je veel kunt leren!

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Flexibel
- Creatief
- Innovatief
- Affiniteit met de financiële sector is een pre

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar sollicitaties@stagemax.nl.

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per richting

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio