terug naar zoekresultaten

Meewerkstage richting ontwikkeling webapplicaties (ASP .NET C#)


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Almere
Regio's Amsterdam, Utrecht, Almere, Ede, Amersfoort, Hoofddorp, Hilversum, Lelystad
Studierichting(en) ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Tijdens je meewerkstage krijg jij de mogelijkheid om het development team te versterken. Samen met het bedrijf wordt er gekeken naar jouw interesses op het gebied van Webdevelopment, Applicatieontwikkeling of Mobile Development. Je gaat samen met het overige personeel kijken hoe je ze het beste kunt ondersteunen en wat je voor ze kunt betekenen.

Onderwerpen, activiteiten en vragen die jouw meewerkstage vorm zullen geven zijn:

- Mobile development (iOS, Android, Windows Phone, Java)
- Ontwerpen van Graphical User Interfaces en de onderliggende architectuur
- Interaction design en user interface design
- Responsive webdesign (HTML, CSS)
- Webdevelopment (C#, ASP.NET, Javascript)
- Hoe ziet de applicatie eruit?
- Wie-wat-hoe vragen over concurrenten?

Kortom, een zeer uitdagende meewerkstage waar je veel kanten mee op kan. Tevens krijg je een nette stagevergoeding en de kans jezelf te laten zien in een toonaangevende onderneming.


Bedrijf

Je komt te werken bij een gespecialiseerde ICT-dienstverlener in Almere met veel ervaring op het gebied van ontwikkeling van software. Daarnaast werk je in een development team waar veel expertise aanwezig is. Het bedrijf heeft een open bedrijfscultuur. Bovendien krijgt personeel de vrijheid en steun zich te ontwikkelen op diverse gebieden. Ook als stagiair kun jij hier gebruik van maken.

Profiel kandidaat

- Goede communicatieve vaardigheden
- Analytisch denkvermogen
- Je bent resultaatgericht
- Je hebt kennis van HTML/CSS en/of Javascript
- Je hebt kennis van C#.NET of andere programmeerervaring

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio