terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage als PHP programmeur


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Regio Eindhoven
Regio's Eindhoven, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Studierichting(en) ICT, ICT-programmeren, ICT-advies, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Information engineer, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Bedrijfswiskunde en ICT, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het ICT bedrijf is op zoek naar een student die het bedrijf gaan ondersteunen als PHP programmeur! 

Als meewerkstagiair bij dit bedrijf mag je gaan programmeren in PHP. Je zult zo een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de softwarepakketten. Samen met het softwareontwikkelingsteam wordt jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de software. Je zult het bedrijf helpen met het ontwikkelen van een nieuwe module in de software die ze nu gebruiken.

Als afstudeerder zul je zelfstandig een opdracht oppakken waarbij je aan de slag gaat met het programmeren van een nieuwe module in de huidige software die ze hebben! Natuurlijk krijg je waar nodig daar nog wat begeleiding in! 

Je komt te werken binnen een ervaren en open team van PHP-programmeurs waar je veel van kunt leren! 
3e/4e jaars stage/afstudeeropdracht PHP programmeren. Nieuwe module bouwen richting software bouwen. 


Bedrijf

Het bedrijf is een IT-organisatie met veel ervaren krachten. Er wordt probleemoplossend gewerkt voor de klanten. Er heerst een informele sfeer en in het team zul je veel bij kunnen leren over programmeren!

Profiel kandidaat

-Harde werker
-Communicatief vaardig
-Ervaring met PHP
-Affiniteit met ICT

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio