terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting ontwerpen van User Experience


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Almere
Regio's Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Almere, Dronten, Amersfoort, Hoofddorp, Den Haag, Hilversum, Kampen, Lelystad
Studierichting(en) Communicatie, ICT-advies
Opleiding(en) Communicatie, Journalistiek, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Communicatie multimedia en design, Communicatiesystemen, Digitale communicatie, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Academie voor digitale communicatie, Bedrijfscommunicatie, Communicatiewetenschappen, Bedrijfscommunicatie, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf wil heel graag de websitebeleving bij hun klanten vergroten. Om dit te doen zoeken zij een meewerkstagiair of afstudeerder die een opdracht hierover op gaat pakken. 

Jij zult je dus bezig gaan houden met de user experience. Om dat te kunnen doen moet je eerst onderzoek doen naar de beleving van de gebruikers. Daarna zul je gaan testen welke punten wel goed werken en waar niet. Vanuit daar zul jij de site gaan verbeteren zodat de experience verhoogd wordt en gebruikers eerder op de site terechtkomen. 

Ben jij een meewerkstagiair, dan zul je samen met een team aan de slag gaan met deze opdracht. Een afstudeerder kan zelfstandig te werk gaan. 

Er is uiteraard goede begeleiding aanwezig. 


Bedrijf

Het bedrijf houdt zich bezig met softwareontwikkeling en is gevestigd in Almere. Er is veel kennis aanwezig en er hangt intern een fijne sfeer. Het team bestaat uit jong en oud waardoor er veel te leren is.

Profiel kandidaat

- Kennis van Adobe Suit pakket (Photoshop, InDesign, Illustrator)
- Interesse in UX design
- Communicatief vaardig
- Creatief van geest

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio