terug naar zoekresultaten

Meewerkstage richting productmanagementsysteem optimaliseren


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Regio Druten
Regio's Utrecht, Zwolle, Deventer, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Dordrecht, Den Bosch, Zutphen
Studierichting(en) Bedrijfskunde, ICT-advies
Opleiding(en) Agrarische Bedrijfskunde, Bedrijfskader, Bedrijfskunde & management, Bestuurskunde, European Studies, Facility management, Hotel management, Management Economie en Recht, Media en informatiemanagement, Office management, Small business en retail management, Technische bedrijfskunde, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Integrale veiligheid, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, MBA, International Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen, Strategic management, Technische bedrijfskunde, International management, Bedrijfskunde, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Deze organisatie is een grote fabrikant in de voedingsmiddelenindustrie. Omdat zij een tijdje terug hun productmanagementsysteem hebben vernieuwd, zoeken zij een student die hen kan helpen bij de optimalisatie van dit systeem. 

Als derdejaars student zal jij met behulp van een team gaan werken aan dit project. Je eerste taak zal zijn om verschillende koppelingen te maken. Daarna kan je gaan beginnen aan de implementatie daarvan.

Als je als IT student bij dit bedrijf stage gaat lopen dan is er genoeg ruimte om het optimalisatieproces meer richting de IT op te pakken. In beide gevallen zal er goede begeleiding op jouw niveau aanwezig zijn. 


Bedrijf

Dit familiebedrijf in de buurt van Druten bestaat al tientallen jaren, en is een grote fabrikant in de voedingsmiddelenindustrie. Generatie op generatie streven zij naar de hoogst mogelijke kwaliteit, en zij hebben inmiddels de internationale markt betreden.

Profiel kandidaat

- Flexibel
- Zelfstandig
- Initiatief kunnen nemen
- Kunnen omgaan met feedback

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio