terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage IT development binnen Scrumteam


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Utrecht
Regio's Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Apeldoorn, Nijmegen, Amersfoort, Haarlem, Breda, Den Bosch, Tilburg, Hilversum
Studierichting(en) ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf heeft veel ervaring in de software ontwikkeling en zou graag een stagiair of afstudeerder in huis nemen die bij hen het een en ander kan leren. 

Als afstudeerder en stagiair zal jij komen te werken in het Scrum ontwikkelteam. Binnen dat team zal jij aan de slag gaan met het maken of juist het aanpassen van (cloud)oplossingen. Jouw specifieke afstudeeropdracht zal gaan om het analyseren van en advies geven over de beveiligingsrisico's en mogelijke problemen die komen kijken bij de transitie van hun bestaande on-premise oplossingen naar Microsoft Azure. Hierbij moet je denken aan het verbinden van externe applicaties aan één specifieke instantie en het beheer daarvan (denk aan Google Apps). Naast dit onderzoek moet er ook een Proof Of Concept (POC) gemaakt worden waarmee je de haalbaarheid aantoont.

Er is natuurlijk goede begeleiding aanwezig, en bij het goed presteren heb je kans dat je een baan aangeboden krijgt na je afstuderen of een bijbaan na je stage!


Bedrijf

Het bedrijf is een softwareontwikkelaar die haar huissoftware levert aan klanten over de hele wereld. In de branche waarin ze actief zijn worden ze als een van de toonaangevende bedrijven gezien. Er werkt een jong maar ervaren team en er is veel expertise aanwezig.

Profiel kandidaat

- Leergierig
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Resultaatgericht
- Communicatief vaardig
- Ambitieus

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio