terug naar zoekresultaten

Meewerkstage CMD: uitwerken nieuwe concepten


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Regio Utrecht
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Ede, Amersfoort, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Zoetermeer, Hilversum, Purmerend
Studierichting(en) Communicatie, Overig, ICT-advies
Opleiding(en) Communicatie multimedia en design, Vormgeving en ontwerp interactie, Grafimedia technologie, Kunstacademie
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf krijgt dagelijks veel nieuwe design opdrachten binnen. Ze zijn daarom op zoek naar een grafische stagiair die hen graag een handje wil helpen op dit gebied!

Als meewerkstagiair zul je aan de slag gaan met het verzinnen en uitwerken van nieuwe brand concepten in Adobe Suite. Ook ga je grafische uitingen bedenken die binnen een bepaalde huisstijl passen en ga je abstracte concepten vertalen naar beelden, zodat ze aansluiten bij een bepaalde doelgroep of visie. Het is voor deze functie erg belangrijk dat je ervaring hebt met programma's als Photoshop en InDesign. Het is een zeer creatief bureau en er zijn mogelijkheden te over om mee aan de slag te gaan!

Uiteraard word je tijdens je stage goed begeleid door iemand van niveau met verstand van zaken! 


Bedrijf

Het bedrijf is al jarenlang actief op de internationale markt en voeren dan ook opdrachten uit voor bedrijven wereldwijd. Naast het hoofdkantoor in regio Utrecht hebben ze ook kantoren in verschillende Europese landen. Met hun ervaring in het ontwerpen van retail concepten, kun je bij deze organisatie veel leren op het gebied van design & marketing!

Profiel kandidaat

- Ervaring met Adobe Suite
- Flexibel
- Creatief
- Sociaal

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio