terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting opzetten en inrichten intranet (SharePoint)


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Gemert
Regio's Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond
Studierichting(en) Bedrijfskunde, ICT, ICT-advies
Opleiding(en) Agrarische Bedrijfskunde, Bedrijfskader, Bedrijfskunde & management, Bestuurskunde, European Studies, Facility management, Hotel management, Management Economie en Recht, Media en informatiemanagement, Office management, Small business en retail management, Technische bedrijfskunde, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Integrale veiligheid, Bedrijfskunde, Bedrijfswiskunde en ICT, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Deze organisatie is bezig met het implementeren van een nieuwe tool binnen het bedrijf. Deze processen willen ze allemaal gaan optimaliseren. Hierbij kunnen ze jouw hulp goed gebruiken!

Binnen het bedrijf zijn ze bezig met de implementatie van Office 365 en daarbij hoort ook het onderdeel Microsoft SharePoint. Ze zijn bezig met hoe ze dat gaan inrichten en ontwerpen voor hun bedrijf zodat ze documenten in het hele bedrijf kunnen delen met elkaar. Daarnaast ga je je bezighouden met het inrichten en online synchroniseren van documenten op de website van het bedrijf. Op de website staan documenten die klanten kunnen zien; dit moet gelinkt worden aan Microsoft SharePoint zodat het bedrijf al die documenten niet één voor één hoeft te importeren. 

Je gaat je dus bezighouden met het ontwerpen, inrichten en implementeren van Microsoft SharePoint. Deze opdracht kan zowel door een derdejaars stagiair als een afstudeerder worden opgepakt! 

Uiteraard is er binnen het bedrijf goede begeleiding op hbo-niveau aanwezig. 


Bedrijf

Onze klant is een technische multinational. Ze hebben vestigingen in meerdere landen en hebben grote ambities. Ze hebben grote naam in het eigen vakgebied en hebben intern een erg goede en fijne sfeer.

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Meedenkend
- Kritisch analyseren
- Open minded

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio