terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht als front-end developer bij innovatief bedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Alkmaar
Regio's Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend
Studierichting(en) Communicatie, ICT, ICT-programmeren, ICT-advies
Opleiding(en) Hogere informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Communicatie multimedia en design, ICT media design, Mediatechnologie, Vormgeving en ontwerp interactie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het gaat om een zeer snel groeiend bedrijf dat veel leuke opdrachten heeft liggen. Om hen te ondersteunen met een aantal kleinere projecten zoeken ze een afstudeerder met gevoel voor design!

Je zult terecht komen op de software engineering afdeling waar je je bezig zult houden met het vertalen van de wensen van klanten naar toepassingen. Samen met je SCRUM-team zul je hier aan werken. Op de afdeling werken ze vooral veel met programmeertalen als HTML5, PHP, JavaScript en SQL. Het is dus van belang dat je kennis hebt van deze talen! 

Binnen het bedrijf is goede begeleiding en een zeer grote kans op doorstroom aanwezig!


Bedrijf

Dit IT bedrijf zorgt ervoor dat bedrijven gemakkelijk toegang hebben tot cloud (infrastructuur) technologie. Dit doen ze door techniek en de verschillende service op één plek samen te brengen. Binnen het bedrijf werken zeer gemotiveerde mensen die streven naar de beste kwaliteit en klantbeleving. Tevens biedt dit innovatieve en creatieve bedrijf goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Profiel kandidaat

- Kennis van front-end development
- Gevoel voor design
- Gedreven en enthousiast
- Harde werker
- Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio