terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting PHP


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Regio Hilversum
Regio's Amsterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Hoofddorp, Hilversum
Studierichting(en) ICT-programmeren
Opleiding(en) Hogere informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit softwarebedrijf is volledig gericht op het automatiseren van administratieve processen voor hun klanten. Hiervoor ontwikkelen en leveren zij nieuwe softwarepakketten. Zij zijn op zoek naar goede programmeurs richting PHP die hen gaan ondersteunen bij dit proces! 

Als derdejaars stagiair zul je gaan meewerken op de ICT-afdeling en ondersteunen met jouw ideeën daar waar nodig is! Er wordt samengewerkt in kleine teams en als stagiair ga je direct meewerken bij het ontwikkelen van software. Je ziet dus meteen het resultaat van je werk! 

Als afstudeerder binnen dit bedrijf kun je een uitdagende opdracht gaan oppakken. Er liggen verschillende opdrachten bij het bedrijf en in overleg kun je een opdracht gaan oppakken die helemaal aansluit bij jouw wensen en interesses! 

Er is goede begeleiding aanwezig binnen deze organisatie en je werkt samen met ervaren collega's, waardoor je veel van hen zult kunnen leren! 


Bedrijf

Dit bedrijf heeft veel ervaring in het ontwikkelen van software. In een jong en dynamisch team wordt er aan innovatieve projecten gewerkt. Er is een goede en prettige werksfeer en er wordt altijd gezamenlijk geluncht. Er worden regelmatig vrijdagmiddagborrels gehouden waarbij er een ontspannen sfeer is. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waardoor je kunt groeien binnen deze onderneming uit Hilversum.

Profiel kandidaat

- Hands-on mentaliteit
- Betrokken
- Ambitieus
- Communicatief vaardig
- Goede kennis van PHP in combinatie met MySQL

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio