terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage C# programmeren bij zeer innovatief softwarehuis


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Arnhem
Regio's Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Den Bosch
Studierichting(en) ICT-programmeren, ICT-advies, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit softwarebedrijf is op zoek naar een goede back-end programmeur richting C#/.NET!

Bij dit bedrijf ligt er een back-end database waarbinnen verschillende projecten kunnen worden opgepakt. Hierbij zul je gaan programmeren in C#/.NET dus het is belangrijk dat je hier ervaring mee hebt! Als meewerkstagiair zul je gaan meedraaien bij de werkzaamheden van het bedrijf. Als afstudeerder kun je een opdracht gaan oppakken die in samenspraak met het bedrijf kan worden opgesteld. Er liggen altijd meerdere opdrachten dus er is er altijd wel één die helemaal aansluit bij jouw interesses! 

Het bedrijf is een softwarehuis en heeft veel expertise in huis. Bovendien zul je goed op HBO-niveau begeleid kunnen worden. Ze werken veel met stagiairs en weten dus hoe ze jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden! Kortom, dit is een zeer leuke en leerzame stage!

Bedrijf

Onze klant is een innovatief en snelgroeiende softwareorganisatie. Ze zijn actief binnen een niche in de eigen markt en doen het erg goed. Ze staan bekend als kwaliteitsspeler. Intern hebben ze een fijne en betrokken sfeer. Er is zeer goede begeleiding aanwezig van meerdere senior programmeurs.

Profiel kandidaat

- Harde werker
- Proactief
- Sociaal
- Flexibel

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio