terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting System and Network Engineering


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Amsterdam
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) ICT-beheer
Opleiding(en) Systeembeheer, System and Network Engineering, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Data Solutions Development, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Vanwege de hard groeiende technologische ontwikkelingen, wil het bedrijf een universeel en schaalbaar model ontwikkelen om mee te werken, dat blijft voldoen aan hun harde veiligheidseisen.

Als afstudeerder krijg je de kans om aan de slag te gaan met (één van) de volgende opdrachten:
- Het ontwikkelen van een blauwdruk voor bovengenoemde model.
- Het onderzoeken van het huidige netwerk van het bedrijf, om vervolgens een adviesrapport te schrijven wat betreft optimalisatie van dit netwerk.
- Het onderzoeken van mogelijkheden tot optimalisatie van de veiligheid en stabiliteit van de netwerken van klanten van het bedrijf.
- Het monitoren (op afstand) van verschillende netwerken.
- Onderzoeken hoe om te gaan met versiebeheer, softwarebeheer en configuratiebeheer. 

Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan (één van) deze opdrachten en schrijft uiteindelijk een adviesrapport over de realisatie van (één van) deze vraagstukken. Het bedrijf is namelijk erg benieuwd naar jouw kennis en ideeën! 

Binnen het bedrijf is goede begeleiding aanwezig zodat dit een ideale stage voor jou wordt! Je zult terecht komen in een gezellig team met bevlogen collega's. 


Bedrijf

Het bedrijf is een innovatieve technische en IT organisatie in de buurt van Amsterdam. Ze maken hoogwaardige oplossingen voor nieuwe technologische onderwerpen voor hun klanten. In het bedrijf is veel expertise en ervaring aanwezig. De klant staat altijd centraal om een zo goed mogelijk resultaat te bewerkstelligen.

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Harde werker
- Sociaal
- Kennis van netwerkbeheer

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio