terug naar zoekresultaten

Afstudeerstage richting programmeren en ontwikkelen bij een innovatief softwarebedrijf!


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Vianen
Regio's Amsterdam, Utrecht, Almere, Arnhem, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hoofddorp, Den Bosch, Hilversum
Studierichting(en) Communicatie, ICT, ICT-programmeren, ICT-advies
Opleiding(en) Hogere informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Communicatie multimedia en design, ICT media design, Mediatechnologie, Vormgeving en ontwerp interactie, Academie voor digitale communicatie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Bedrijfswiskunde en ICT, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf heeft customer care centraal staan en wil haar software optimaliseren d.m.v. diverse projecten, zoals:
- Active monitoring: het bedrijf wil proactief kunnen reageren op storingen bij de klanten. Een eerste versie van deze software ligt al klaar, maar aan een afstudeerder is het om een tweede versie te ontwikkelen waarvoor er al ideeën liggen waarin beide front end (HTML, CSS, JavaScript) en back end (C#) aan bod komen. 

- Automated testing: het bedrijf is steeds op zoek naar hoe ze de klanten een betere oplossing kunnen bieden. Geautomatiseerd testen kan hier een belangrijke component in zijn, aangezien het kan bijdragen aan een snellere en kwalitatief betere oplossing. De afstudeerder gaat op zoek naar de beste mogelijke manier van automated testing en ontwikkelt deze. 

Durf jij de uitdaging aan? Reageer dan snel! 
Bedrijf

Het bedrijf is een innovatie ICT-dienstverlener in de regio Utrecht, dat wereldwijd partners heeft en zeer snel groeit! Het bedrijf investeert veel tijd en energie in het opleiden van de werknemers. Affiniteit met het bedrijf en ICT is belangrijker dan de huidige vakkennis! Daarnaast heerst er een informele sfeer en zijn de werknemers zeer betrokken bij het bedrijf! Daarnaast worden er veel uitjes georganiseerd!

Profiel kandidaat

- Kennis van HTML5, CSS, JavaScript of C# is een pré!
- Teamplayer
- Analytisch
- Communicatief sterk
- Initiatiefnemer

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio