terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)opdracht richting ruimtegebonden technologie in gebouwen


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Amersfoort
Regio's Utrecht, Arnhem, Amersfoort
Studierichting(en) Elektrotechniek, ICT-programmeren, Industriële automatisering, Technische informatica
Opleiding(en) Elektrotechniek, Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Elektrotechniek, Electrical engineering, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf is gespecialiseerd in klimaatbediening in gebouwen en het aanbrengen van The Internet of Things daarbij. Met andere woorden: gebruikers van klimaatbediening krijgen de mogelijkheid zelf dit systeem te beheren. Momenteel zijn ze op zoek naar een slimme student die aan deze opdracht mee kan werken!

Als meewerkstagiair zul je ondersteunend te werk gaan en zul je het team helpen met verschillende werkzaamheden omtrent dit proces. 
Als afstudeerder zul je zelfstandig een opdracht op gaan pakken op dit gebied. Je zult gaan werken aan een oplossing voor de bediening van klimaat- en verlichting. Deze oplossing zal tevens informatie moeten gaan doorgeven aan een applicatie die informatie weergeeft over bezetting van ruimtes in een gebouw. Het bedrijf zit te denken aan het ontwikkelen van een app (mogelijk in IOS of Android) die communiceert met een hardware device. De software die daarbij komt kijken zou dan weer op zijn beurt gekoppeld moeten worden aan een BACnet netwerk, waaruit de functies in gebouwen kunnen worden bediend. 

Uiteraard zul je goed begeleid worden en krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen! 
Bedrijf

Het bedrijf is een toonaangevend bedrijf in de meet- en regeltechniek in Amersfoort. De sfeer is er open, informeel en familiaal. Het is een echte techneutenclub waar jij als student veel kan leren.

Profiel kandidaat

- Open
- Sociaal
- Affiniteit met meet- en regeltechniek
- Informeel

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio