terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting ICT-beheer gespecialiseerd in de Linux-kant


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Zoetermeer
Regio's Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) Technische informatica, ICT-beheer
Opleiding(en) Technische informatica, Systeembeheer, System and Network Engineering, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Data Solutions Development, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Deze organisatie is op zoek naar een afstudeerder die binnen ICT-beheer is gespecialiseerd in de Linux-kant en een leuke opdracht gaat oppakken. 

De precieze opdracht staat nog niet vast en deze zul jij samen met het bedrijf gaan opstellen, zodat jij kan aangeven welke richting jouw voorkeur heeft. Tijdens deze opdracht zul jij veel afspraken hebben met klanten, het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent en niet bang bent om klanten op te bellen/te interviewen. Er wordt van jou verwacht dat jij je volledig focust op deze afstudeeropdracht en hiermee een waardevolle bijdrage levert aan de organisatie. Hier staat een ruime vergoeding tegenover. Daarnaast is doorstroom na afloop van de afstudeerstage zeer gewenst. Kortom, een mooie opdracht met veel ruimte voor eigen invullen en goede arbeidsvoorwaarden.

Er wordt goede begeleiding geboden tijdens het uitvoeren van je afstudeeropdracht.


Bedrijf

Deze organisatie is al meer dan 15 jaar een toonaangevend bedrijf binnen de data-verkeer sector. Op basis van de vraag van de klant bieden zij een snelle, goede en veilige oplossing op maat.

Profiel kandidaat

- Communicatief vaardig (niet bang om met klanten te communiceren)
- Flexibel
- Zelfstandig
- Pro-actief
- Het bezit van een rijbewijs is een vereiste

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio