terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht richting Data Analyse


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Dordrecht
Regio's Rotterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg
Studierichting(en) Techniek, ICT, Overig, Elektrotechniek, ICT-programmeren, ICT-advies, Mechatronica, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Mechatronica, Installatietechniek, Elektrotechniek, Embedded systems, Electrical engineering, Werktuigbouwkunde, Technische Wiskunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Wiskunde, Bedrijfswiskunde en ICT, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Embedded Systems, Flexibele productie automatisering, Vision Robotics, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf heeft onlangs een award winnende innovatieve oplossing ontwikkeld op het gebied van voortstuwingskracht van schepen. Om dit product nog verder aan de behoeften van de markt te laten voldoen zijn ze nu op zoek naar jou!

Als afstudeerder zul je terecht komen op de R&D-afdeling. Hier zul je je bezig gaan houden met het analyseren van de scheepsvoortstuwings data om zo tot goed onderbouwde oplossingen te komen wat betreft de deelrendementen in de voortstuwingslijn onder verschillende omstandigheden. Je zult de data zowel op de theorie als op de praktijk toetsen en je zult in kaart gaan brengen welke variabelen een belangrijke rol spelen. Op basis van jouw analyses zullen nieuwe methoden worden ontwikkeld en zullen de verkoopadviseurs van het bedrijf een goed advies kunnen geven aan (potentiële) klanten. 

Mocht je het goed doen, is de kans dat je na je afstuderen een baan aangeboden krijgt binnen de organisatie erg groot! Uiteraard zul je goed worden begeleid gedurende je stageperiode. 


Bedrijf

Het bedrijf is een grote maritieme multinational in Dordrecht. Hebben hele innovatieve organisatie en veel ervaring met stagiaires/afstudeerders. Binnen de organisatie houden ze de technologische ontwikkelingen allemaal in eigen hand waardoor jij direct mee kan kijken bij alle technische processen en innovaties.

Profiel kandidaat

- Communicatief
- Harde werker
- Goed met het rapporteren van data
- Technische achtergrond is een pre
- Goede beheersing van het Nederlands en Engels
- Ervaring met analyse tools zoals MATLAB

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio