terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting de bedrijfsprocesoptimalisatie


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Eindhoven
Regio's Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Studierichting(en) Bedrijfskunde, ICT-advies
Opleiding(en) Agrarische Bedrijfskunde, Bedrijfskader, Bedrijfskunde & management, Bestuurskunde, European Studies, Facility management, Hotel management, Management Economie en Recht, Media en informatiemanagement, Office management, Small business en retail management, Technische bedrijfskunde, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Integrale veiligheid, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, MBA, International Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen, Strategic management, Technische bedrijfskunde, International management, Bedrijfskunde, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

In dit omvangrijke
bedrijf zijn er continu processen bezig en dit bedrijf wil deze processen
optimaliseren. Je gaat onderzoek doen naar de knelpunten in deze processen
waarna je een plan gaat schrijven over hoe dit geoptimaliseerd kan worden.
De omvang van je
onderzoek hangt af van het soort stage. Als meewerkstagiair zul je enkele
processen onder de loep nemen en gaan optimaliseren. Als afstudeerder zal de
opdracht omvangrijker zijn en zul je een adviesplan gaan schrijven op basis van
je onderzoek naar verschillende processen van het bedrijf. Bedrijf

Dit automatiseringsbedrijf bedrijf houdt zich bezig met de logistieke branche en heeft al een lange geschiedenis waar ze ervaring uit putten. Het team voelt als een familie waarin een informele maar leerzame sfeer heerst.

Profiel kandidaat

- Durf te vragen
- Nauwkeurig
- Accuraat
- Creatief

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio