terug naar zoekresultaten

Meewerkstage embedded programmeren richting C++


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Amersfoort
Regio's Utrecht, Zwolle, Almere, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Amersfoort, Hilversum
Studierichting(en) Elektrotechniek, ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Elektrotechniek, Technische informatica, Embedded systems engineer, Elektrotechniek, Electrical engineering, Technische informatica, Advanced Sensor Applications, Electrical Power Engineering, Integrated Product Development, Sound Engineering, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit grote machinebedrijf wil een frisse kracht die met nieuwe ideeën de software-innovatie naar een nog hoger niveau kan en wil tillen.

Als meewerkstagiair ga je meelopen op de R&D-afdeling waar je je gaat bezighouden met verschillende projecten richting de C++. Je gaat meekijken bij de Software engineers en zult gaan zien hoe zij technische specificaties vertalen naar software. Je takenpakket zal bestaan uit het (mee)ontwikkelen en testen van deze software, het integreren van modules en het documenteren hiervan. Je project zal afgestemd worden op de behoeftes van het bedrijf en van jouw kennen en kunnen.

Het bedrijf biedt een goede begeleiding in een ervaren team. Een erg leerzame meewerkstage dus!


Bedrijf

Dit grote machinebedrijf speelt een grote rol in de markt van de machinebouw. Innovatie staat centraal. Er heerst een informele sfeer met een jong flexibel team.

Profiel kandidaat

- Ervaring met software ontwikkelen
- Affiniteit met high-tech
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Gedreven

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio