terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting front-end development bij webbureau


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Leerdam
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn
Studierichting(en) Communicatie, ICT, ICT-programmeren, ICT-advies
Opleiding(en) Hogere informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Communicatie multimedia en design, ICT media design, Mediatechnologie, Vormgeving en ontwerp interactie, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheid om in vijf maanden tijd veel bij te leren op het gebied van front-end development! 

Als meewerkstagiair zul je onderdeel worden van het team waarmee je samen zult gaan werken aan verschillende projecten. Voorbeelden van projecten zijn het ontwikkelen van websites, het werken in Wordpress, het maken van eigen thema's in Wordpress en het optimaliseren van websites. Binnen de organisatie werken ze veel met HTML5, CSS3 en adaptive design. Het is daarom van belang dat je hier al een beetje mee kunt werken! Ook zul je leren hoe je Search Engine Optimalisation kunt toepassen in je webdesign, om zo betere resultaten te boeken.

Als afstudeerder zul je zelfstandig een project op je kunnen nemen en zul je een volledige website van A tot Z, van wireframe tot realisatie, mogen gaan ontwikkelen!  Het bedrijf zou wel graag zien dat je bereid bent om een deel van de tijd (50%) mee te werken binnen de organisatie. Het is daarom belangrijk dat je hiervoor open staat!

Het team bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van front-end development en zullen jou dus veel kunnen leren en goed begeleiden tijdens je stage of afstudeerperiode!


Bedrijf

Het bedrijf is een innovatieve online marketing organisatie, gesitueerd in Leerdam. Ze groeien zeer snel en werken voor aansprekende klanten. Binnen de organisatie werken allemaal young professionals en hangt er een gezellige, informele sfeer. Met de kansen die ze jou bieden als stagiair om jezelf te ontwikkelen, zijn ze een perfect leerbedrijf!

Profiel kandidaat

- Leergierig en proactief
- Zelfstandig en perfectionistisch
- Ervaring met HTML5 en SEO/SEA
- Ervaring met jQuery, CSS3, PHP5, MySQL is een pre

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio