terug naar zoekresultaten

Creatieve multimedia meewerkstage bij webbureau


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Leerdam
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn
Studierichting(en) Communicatie, ICT, ICT-advies
Opleiding(en) Communicatie, Journalistiek, Communicatie multimedia en design, Communicatiesystemen, Digitale communicatie, Vormgeving en ontwerp interactie, Academie voor digitale communicatie, Bedrijfscommunicatie, Multimedia Design and Development
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Bij dit bedrijf krijg jij als derdejaars student de kans om je in vijf maanden tijd te ontwikkelen op het gebied van multimedia en grafische vormgeving. 

Je krijgt de mogelijkheid om als deel van het projectteam mee te werken aan verschillende projecten op het gebied van creatieve uitingen. Als stagiair zul je de ideeën van een onderneming om gaan zetten in "beelden". Eigen inzet en initiatief wordt hierbij erg gewaardeerd! Taken waar jij je mee bezig gaat houden zijn onder andere:
- Nieuwe huisstijlen ontwikkelen
- Nieuwe websites ontwikkelen
- Websites verbeteren op het gebied van UX-design
- Online marketingcampagnes opzetten
- Offline promotiemateriaal ontwerpen, zoals folders en flyers

Tijdens deze stage zul je leren gebruik te maken van moderne tools, theoretische kennis toe te passen en originele manieren in te zetten. Je zult je een kritische houding aanleren of versterken. 


Bedrijf

Het bedrijf is een innovatieve online marketing organisatie, gesitueerd in Leerdam. Ze groeien zeer snel en werken voor aansprekende klanten. Binnen de organisatie werken allemaal young professionals en hangt er een gezellige, informele sfeer. Met de kansen die ze jou bieden als stagiair om jezelf te ontwikkelen, zijn ze een perfect leerbedrijf!

Profiel kandidaat

- Leergierig en proactief
- Creatief
- Nauwkeurig
- Ervaring met Adobe Creative Suite en Wordpress
- Ervaring met het vormgeven van andere communicatie uitingen is een pre

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio