terug naar zoekresultaten

Afstudeerstage Embedded Engineering bij technische multinational


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Venlo
Regio's Eindhoven, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Venlo, Roermond
Studierichting(en) ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Deze technische multinational heeft al verschillende goede ervaringen met afstudeerders. Ze zijn opnieuw op zoek naar een extra kracht die verschillende hardware en software van verschillende leveranciers kan implementeren en testen.

Als afstudeerder ga je eerst aan de slag met het verkennen van de verschillende software en hardware van de leveranciers van deze klant. Ze werken met gespecialiseerde softwaretalen. Zo werken ze met grafische software, maar ook met verschillende databasesoftware. Vervolgens zul je aan de slag gaan met het implementeren van verschillende hardware en software.

Als afstudeerder ga je vervolgens ook kijken hoe deze embedded systems het best op de markt gezet kunnen worden. Met jouw kennis van embedded systems ga je kijken hoe dit bedrijf zich op de markt positioneert en hoe concurrenten dat doen. Enige affiniteit met het bedrijfsleven is dus een pre, maar je zult hierin ook goed begeleid worden. 

Het bedrijf biedt je een goede begeleiding waarin er mogelijkheden zijn om te blijven na je stage. 


Bedrijf

Het bedrijf is werkzaam in de telecomsector. Ze ontwikkelen nieuwe producten en zijn tevens distributeur. Ze richten zich op verschillende branches en hechten veel waarde aan duurzame klantrelaties. Ze zijn altijd bezig met het ontwikkelen van de nieuwe technologische en kwalitatief goede producten! Bij dit bedrijf zijn zo'n 37 mensen

Profiel kandidaat

- Ervaring met C, C++
- Kennis van Linux
- Kennis van ARM tool is pre
- Enige bedrijfskundige feeling
- Leergierig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio