terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting programmeren in Python/Django


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Groningen
Regio's Groningen, Emmen, Leeuwarden, Assen, Drachten, Heerenveen, Hoogeveen, Veendam
Studierichting(en) ICT, ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Human technology, ICT media design, Mediatechnologie, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf heeft een plekje vrij op de programmeer-afdeling voor een enthousiaste stagiair of afstudeerder!

Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in een leuke en open organisatie. Als meewerk stagiair zul je mee mogen gaan werken aan al lopende projecten. Ook zal er ruimte zijn om eventueel te werken aan een eigen opdracht.

Als afstudeerder zul je de mogelijkheid krijgen om een eigen opdracht op te pakken! Hoe deze er precies uit zal komen te zien zul je overleggen met het bedrijf, zodat het mooi aansluit bij jouw voorkeuren.

Let op! Voor deze stage is het geen harde eis dat je al ervaring hebt in Python of Django. Ervaring in bijvoorbeeld Java of PHP is ook goed! Tijdens de stage zal je jezelf kunnen gaan verdiepen in andere programmeertalen.

Het bedrijf zou graag, als jullie een leuke klik hebben gehad, je na je afstuderen een baan aanbieden! Het is dus zeker een pre als je open staat voor doorstroom!


Bedrijf

Het bedrijf is een ICT-organisatie die aanvoelt als een familiebedrijf! De medewerkers zijn allemaal erg betrokken en gedreven en je krijgt er veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Profiel kandidaat

- Open en sociaal
- Durf te vragen
- Ervaring met programmeren
- Enthousiast en gedreven

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio