terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting ict-beheer/system network engineering


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Raamsdonksveer
Regio's Eindhoven, Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond
Studierichting(en) ICT-beheer
Opleiding(en) Systeembeheer, System and Network Engineering, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Data Solutions Development, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is veel bezig met het versterken van de infrastructuur van de organisatie. Momenteel zijn ze bezig met het opstellen/verbeteren van een data security tool om zo de beveiliging van het bedrijf te versterken. Met een Intrusion Detection System willen zij hackpogingen en ongeautoriseerde toegang vermijden.

Als stagiair zul jij samen met andere collega's meewerken aan het opstellen/verbeteren van een data security tool. Een eigen inbreng tijdens je opdracht is altijd welkom om zo gezamenlijk met het team te kijken hoe het systeem optimaal verbeterd kan worden. 

Als afstudeerder zul jij zelfstandig een onderzoek gaan uitvoeren richten het opzetten/verbeteren van een data security tool. Dit onderzoek zul jij in overleg met het bedrijf gaan opstellen, zodat jij allen wensen en mogelijkheden goed in kaart kunt brengen. 

Er is binnen het bedrijf goede begeleiding aanwezig om van deze stage een succes te maken.

Ervaring in de security is een pré!


Bedrijf

Je komt te werken bij een klein en informeel developmentteam. Dit betekent dat je een een betrokken en open cultuur komt te werken. Deze organisatie is actief in het MKB in verschillende markten. Hierbij hebben ze ambitieuze plannen voor de toekomst voor nationaal en internationaal gebied.

Profiel kandidaat

- Proactief
- Passie
- Out-of-the-box
- Affiniteit in security

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio