terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht programmeren in C# en .NET


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Amsterdam
Regio's Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Breda, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) ICT-programmeren, Technische informatica
Opleiding(en) Hogere informatica, Technische informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, ICT media design, Mediatechnologie, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development, Embedded Software Development, Industrial Automation, Informatiebeveiliging
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Deze organisatie heeft een mooie uitdaging voor jou liggen, zij bieden een plek waar je veel kan leren over codes maken en database ontwikkeling. Zij zijn een jonge organisatie en daarom op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die aan de slag gaat om een verdere groei van de organisatie mogelijk te maken.

Tijdens deze functie zul jij samen gaan werken met andere programmeurs, waarbij je een bijdrage gaat leveren aan een verdere ontwikkeling diverse (nieuwe) producten en diensten van de organisatie. Jij zult hierbij zelfstandig aan de slag gaan en krijgt veel vrijheid, zo mag jij zelf ontwikkelingen doorvoeren wanneer jij overtuigd bent van de toegevoegde waarde voor de organisatie. Het is voor deze afstudeeropdracht belangrijk dat jij al enige kennis en ervaring hebt met C# en .NET. Daarnaast heb je weleens gehoord van SQL server.

Een precieze opdracht zal in overleg met de organisatie worden samengesteld, maar hierin is veel mogelijk. Zij bieden tijdens je stage goede begeleiding op HBO-niveau. 


Bedrijf

Deze jonge organisatie heeft zich gespecialiseerd in software-ontwikkeling en is gevestigd in Amsterdam. Zij maken veel mooie producten voor zowel opdrachtgevers als voor eigen gebruik De opdrachtgevers variëren van middel kleine bedrijven tot grote international bedrijven waarvan je de naam zeker zult kennen. Met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen is dit een mooi bedrijf om ervaring op te doen tijdens je stage/afstuderen of om te starten!

Profiel kandidaat

- Ervaring met C# en .NET
- Ambitieus
- Zelfstandig
- Leert snel
- Flexibel

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio