terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht eindige elementen berekeningen


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Gouda
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort, Delft, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Breda, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) Techniek, ICT, ICT-programmeren, ICT-advies, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Bouwkunde, Civiele techniek, Bouwtechnische bedrijfskunde, Algemene operationele technologie, Installatietechniek, Bedrijfskundige informatica, Constructiestudies, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele techniek, Lucht en ruimtevaart techniek, Technische Wiskunde, Technische Natuurkunde, Technische informatica, Bedrijfswiskunde en informatica, Bedrijfswiskunde en ICT, Lucht- en ruimtevaarttechniek, Technische natuurkunde, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Deze technische organisatie is een grote speler in de internationale markt. Een deel van deze organisatie houdt zich bezig met de eindige elementen berekeningen voor complexe constructie- en sterkteberekeningen. 

Als afstudeerder ga je aan de slag met verschillende projecten rondom deze eindige elementen berekeningen. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan met het opstellen van een online handleiding waarin de complexe berekeningen worden uitgelegd. Interesse in het programmeren is hierbij vereist, kennis van programmeren is een grote pre!

Naast deze online handleiding heeft het bedrijf nog verschillende andere projecten lopen die jij (gedeeltelijk) op zou kunnen pakken. De precieze details van deze projecten zijn afhankelijk van jouw interesses en van de lopende projecten op dat moment.

Je krijgt kortom een erg leerzame inkijk in een technische multinational dat met eindige elementen berekeningen werkt, waarbij je veel zult leren. De begeleiding zal van een ervaren begeleider zijn.


Bedrijf

De organisatie is een grote multinational waarvan het Benelux-hoofdkantoor gevestigd is in Gouda. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van technische pakketten. Ze hebben een rijke historie en staan bekend als een van de leidende spelers in hun eigen vakgebied. Wereldwijd hebben ze meer dan 1.000 mensen in dienst.

Profiel kandidaat

- Kennis van eindige elementen berekeningen
- Kennis van/ interesse in programmeren (back-end of front-end)
- Doorzetter
- Nauwkeurig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio