terug naar zoekresultaten

Meewerkstage front-end bij snelgroeiend IT-bedrijf


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Den Bosch
Regio's Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond
Studierichting(en) Communicatie, ICT, ICT-programmeren
Opleiding(en) Hogere informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Communicatie multimedia en design, Human technology, ICT media design, Mediatechnologie, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is flink aan het groeien waardoor er altijd plek is voor een goede front-ender. Ze verzorgen toevoegingen voor Microsoft diensten en ze willen graag jong talent de kans bieden zich verder te ontwikkelen bij hen.

Als meewerkstagiair word je echt onderdeel van het developmentteam en ben je verantwoordelijk voor onderdelen van de tools. Je zult je bezig gaan houden met verschillende projecten en je krijgt zo een goed beeld van het werken in een developmentteam.

Er is ruimte voor eigen inbreng. Jouw interesses en vaardigheden zul je in een gesprek gaan bespreken met het bedrijf waaruit zal blijken welke projecten je gaat oppakken. 

Ben je bekend met OOP, TypeScript, React, Git en heb je ervaring Microsoftdiensten? Laat dit ons weten. Dit is een grote pre!


Bedrijf

Dit IT-bedrijf is een snelgroeiende organisatie in Den Bosch. Momenteel werken ze in een bescheiden maar informeel team, maar ze zijn aan het uitbreiden. Ze maken tools voor Microsoftdiensten en bieden jou de kans hier deel van uit te gaan maken.

Profiel kandidaat

- Beheersing van HTML/CSS/Javascript
- Kennis van/ervaring met OOP, TypeScript, React, Git is een pre
- Interesse in Microsoftdiensten
- Leergierig
- Meedenker

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio