terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting Big Data bij technische organisatie


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Den Bosch
Regio's Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond
Studierichting(en) Financieel, ICT-advies
Opleiding(en) Bedrijfswiskunde, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Bedrijfswiskunde, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Deze organisatie heeft een opdracht richting Big Data openstaan voor een goede stagiair of afstudeerder. Ze zijn momenteel bezig met het opstellen van een model waarin de handtekening, of footprint, van het bedrijf inzichtelijk wordt gemaakt. 

Binnen dit model is het de bedoeling dat meerdere ICT systemen worden gekoppeld en hieruit relevante informatie wordt geselecteerd. Een Big Data opdracht dus, waar je echt wordt uitgedaagd het beste eruit te halen. 

Binnen de organisatie is goede begeleiding op niveau aanwezig. 


Bedrijf

Het bedrijf is een technische adviesorganisatie, gevestigd in Den Bosch. Ze houden zich veelal bezig met adviezen, onderzoeken en kennisoverdracht. De sfeer op de werkvloer is erg goed. Een fijne, leerzame werkomgeving voor een (afstudeer)stage!

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Teamplayer
- Leergierig
- Drive voor zelfontwikkeling

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio