terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting PHP applicatieontwikkeling


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Regio Apeldoorn
Regio's Zwolle, Deventer, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Kampen, Zutphen
Studierichting(en) ICT, ICT-programmeren
Opleiding(en) Hogere informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Human technology, ICT media design, Mediatechnologie, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Multimedia Design and Development, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf groeit erg hard en is daarom op zoek naar iemand die een handje wil helpen op de afdeling applicatieontwikkeling en dan vooral op het gebied van PHP!

Als meewerkstagiair krijg je de mogelijkheid mee te draaien op deze afdeling. Ze werken in korte sprints zodat ze snel de producten van verschillende projecten kunnen opleveren. Je zal in korte tijd dus veel projecten voorbij zien komen waar je veel van zal leren!
Als afstudeerder zul je zelfstandig zo'n opdracht kunnen oppakken. Er lopen meerdere projecten naast elkaar, waardoor er altijd wel een opdracht open ligt die jou zal trekken. In overleg met het bedrijf zul je bepalen hoe die opdracht er precies uit zal komen te zien, zodat het ook aansluit bij wat jij leuk vindt en de wensen van je school.

Bij dit bedrijf hebben al vaker studenten hun afstudeeropdracht uitgevoerd. Goede begeleiding is dus zeker aanwezig. Mocht je hier gaan afstuderen, dan is de kans dat je later kan aanblijven in de vorm van een baan zeer aanwezig!     


Bedrijf

Dit bedrijf in de buurt van Apeldoorn is opgericht in 2012 en is sindsdien fulltime bezig met het ontwikkelen van mobiele en webapplicaties. Dit doen ze met een persoonlijke en professionele aanpak en maken voor iedere klant de opdracht op maat. Ze werken in een jong en enthousiast team.

Profiel kandidaat

- Sociaal
- Harde werker
- Flexibel
- Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
- Kennis van het Laravel Framework is een pre

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio