terug naar zoekresultaten

Creatieve afstudeeropdracht richting foto- en videobeeldbewerking bij innovatief bedrijf!


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Waalwijk
Regio's Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Helmond
Studierichting(en) Communicatie, ICT-advies
Opleiding(en) Communicatie, Journalistiek, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Communicatie multimedia en design, Communicatiesystemen, Digitale communicatie, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Academie voor digitale communicatie, Bedrijfscommunicatie, Communicatiewetenschappen, Bedrijfscommunicatie, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is momenteel bezig met het ontwikkelen van een online platform en is daarom op zoek naar een specialist die kan werken met programma's uit Adobe Creative Suite. 

Deze opdracht mag worden ingevuld door een afstudeerder met CMD-achtergrond, die erg online gericht is. De werkzaamheden die je mag gaan doen bestaan onder meer uit het in elkaar zetten en bewerken van foto- en videobeeldmateriaal. 

Naast de opdracht krijg je de ruimte om twee dagen per week mee te werken op de afdeling. Dit is vanuit het bedrijf een vereiste dus als je hier niet voor openstaat, kom je niet in aanmerking voor de afstudeeropdracht. 

Nadat je de afstudeeropdracht goed hebt afgerond, zijn er veel mogelijkheden tot doorgroeien binnen de organisatie. Het is dus belangrijk dat je hier positief tegenover staat! Zie jij dit wel zitten? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!
Bedrijf

Het bedrijf is een innovatieve technische organisatie gevestigd in Waalwijk. Elke dag wordt er met passie gewerkt en de laatste jaren maakt het bedrijf een grote groei door, dus ook voor jou zijn veel doorgroeimogelijkheden na het afstuderen. Binnen het bedrijf is goede begeleiding aanwezig op niveau.

Profiel kandidaat

- Werken met Adobe Creative Suite
- Zelfstandig
- Harde werker
- Informeel
- Durf

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio