terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht optimalisatie verkoopdata bij technische organisatie


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Apeldoorn
Regio's Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Deventer, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Doetinchem, Amersfoort, Almelo, Hengelo, Zutphen
Studierichting(en) Bedrijfskunde, Financieel, ICT-advies
Opleiding(en) Management Economie en Recht, Small business en retail management, Bedrijfseconomie, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is een grote speler in hun branche. Omdat ze willen blijven groeien, willen ze hun huidige marktpositie overzichtelijk maken in een database. Door data over verkoophistorie, verkooptrends en dergelijke samen te voegen, kunnen ze hun marktstrategie gaan bepalen. Ze zijn dan ook op zoek naar een stagiair die met eigen ideeën hierover komt. 

Je gaat aan de slag met het samenbrengen van data uit verschillende bronnen. Door deze data samen te brengen, zullen zaken als verkoophistorie en (potentiële) klanten naast elkaar weergegeven kunnen worden. Op deze manier is het mogelijk om trends te ontdekken en een marktstrategie voor dit bedrijf te bepalen.

Op welke manier deze data samen gaat samenkomen in een database is aan jou. Het bedrijf werkt momenteel in Exact maar eigen ideeën hierover worden zeer op prijs gesteld. Als afstudeerder zul je het hele project aan gaan pakken en zul je vervolgens ook naar marktstrategieën gaan kijken. 

Dus ben jij slim in het samenbrengen van verschillende databronnen en ben je klaar voor een data-uitdaging voor dit grote innovatieve bedrijf? Solliciteer dan meteen!


Bedrijf

De organisatie is een groot en innovatief bedrijf in Apeldoorn. Ze hebben veel ervaring met stagiaires en afstudeerders. Er hangt een no-nonsense sfeer, waar jij je als student snel zal thuis voelen. Ze geven veel vrijheid en zijn een ideale omgeving om als student veel te leren!

Profiel kandidaat

- Proactief
- Affiniteit met data-optimalisatie
- Eigen ideeën durven te delen
- Zelfstandig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio