terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting ERP-optimalisatie bij handelsorganisatie


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Regio Utrecht
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Amersfoort, Den Haag, Zoetermeer, Den Bosch, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) Bedrijfskunde, Financieel, ICT-advies
Opleiding(en) Bedrijfskunde & management, Management Economie en Recht, Small business en retail management, Technische bedrijfskunde, Accountancy, Bedrijfseconomie, Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Bedrijfskunde, Technische bedrijfskunde, Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf heeft een aantal jaar geleden Microsoft Dynamics geïmplementeerd. Momenteel hebben ze echter het gevoel dat deze processen verbeterd kunnen worden, zodat ze meer aansluiten bij de huidige werkwijze. Voor deze optimalisatie zijn ze op zoek naar een enthousiaste student die deze verantwoordelijkheid op zich wil nemen!

Als student ga je alle ERP-processen optimaliseren en zul je ook aan de slag gaan met het implementeren van verschillende processen in het ERP-systeem. Momenteel zitten namelijk nog niet alle financiële en bedrijfskundige processen in het systeem, wat het werk soms belemmert. 

Deze opdracht is zowel geschikt voor derdejaars als voor vierdejaars studenten. Als meewerkstagiair zul je meer begeleid worden, maar uiteraard krijg je als afstudeerder ook de nodige begeleiding!


Bedrijf

Het bedrijf is een grote handelsorganisatie in elektronische accessoires voor consumenten. Hun producten worden verkocht in allerlei grote zaken en webshops. Ze bestaan al 20 jaar en werken met zo'n 30 man op hun nieuwe kantoor in regio Utrecht. Intern hangt een gezellige, informele sfeer.

Profiel kandidaat

- Analytisch
- Sociaal
- Communicatief vaardig
- Flexibel

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio