terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage Front-end programmeren bij online marketingbureau


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Tilburg
Regio's Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond
Studierichting(en) Communicatie, ICT-programmeren
Opleiding(en) Communicatie, Journalistiek, Hogere informatica, Embedded systems engineer, Game architecture and Design, Informatica, Communicatie multimedia en design, Communicatiesystemen, Digitale communicatie, ICT media design, Mediatechnologie, Academie voor digitale communicatie, Bedrijfscommunicatie, Communicatiewetenschappen, Technische informatica, Informatica, Bestuurlijke informatiekunde, Informatiekunde, Bedrijfswiskunde en informatica, Economie en informatica, Telematica, Bedrijfscommunicatie, Game Development, Game Technology Producing, ICT, ICT Business, ICT Digital Publishing, ICT Education, ICT Game Design en Technology, ICT Lifestyle, ICT Management and Security, ICT Smart Mobile, ICT Software Engineering, ICT Technology, Software Engineering, Software Engineering en Business Informatics, Web Development
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit online marketingbureau is op zoek naar ambitieuze derde- of vierdejaarsstudenten die affiniteit hebben met front-end programmeren. Zij bieden een mooie stageplek waarbij je veel kunt leren. 

Als derdejaarsstudent kun jij bij diverse lopende projecten aansluiten en je ervaring op het gebied van front-end programmeren verder uitbreiden.

Als afstudeerder zul je in overleg met de organisatie een mooie opdracht formuleren, die ook aansluit bij jouw voorkeuren.

De organisatie heeft veel ervaring met het begeleiden van stagiaires!


Bedrijf

De organisatie is een van de snelst groeiende marketingbureaus in Nederland, zij hebben ongeveer 60 mensen in dienst en zijn gevestigd in hartje Tilburg. Onlangs is de organisatie zich ook internationaal gaan oriënteren en hier zijn verschillende ontwikkelingen gaande.

Profiel kandidaat

- Harde werker
- Zelfstandig
- Flexibel
- Ambitieus

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio