terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage ICT-beheer richting support


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Amstelveen
Regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Hilversum
Studierichting(en) ICT-beheer
Opleiding(en) Systeembeheer, System and Network Engineering, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Data Solutions Development, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf is thuis in de telecom. Ze hebben steeds meer klanten en ze zoeken dus een extra kracht op de supportafdeling. Voor jou de uitgerekende kans om hier stage te lopen of af te gaan studeren.

Als meewerkstagiair zul je mee gaan lopen op de supportafdeling. Je zult dus veel met klanten in contact komen zowel via de telefoon als face to face. Je zult voornamelijk op de vestiging aanwezig zijn om vanaf afstand de klant te woord te staan over problemen over bijvoorbeeld de internetverbinding die je vervolgens op afstand zult gaan oplossen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een keer mee op pad te gaan om naar de klant toe te gaan.

Als afstudeerder zul je je meer bezig gaan houden met een afgebakende opdracht die je zult gaan vaststellen met het bedrijf. Naast enkele supportwerkzaamheden zul je gaan kijken naar overkoepelende vraagstukken die de supportafdeling zullen gaan verbeteren. 

Het bedrijf biedt je een goede begeleiding in een jong betrokken team.


Bedrijf

Het bedrijf is actief in de telecommarkt en gevestigd in Amstelveen. Het is een groeiend bedrijf waar de klant centraal staat. Je zult terecht komen in een betrokken team waar veel ICT-kennis aanwezig is en waar je dus goede begeleiding zult krijgen.

Profiel kandidaat

- Leergierig
- Zelfstandig
- Sociaal
- Initiatiefnemer

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio