terug naar zoekresultaten

Afstudeerstage richting ontwikkeling van adaptive security


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Haarlem
Regio's Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Hilversum, Purmerend
Studierichting(en) ICT, ICT-advies, ICT-beheer
Opleiding(en) Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Human technology, Systeembeheer, Informatie dienstverlening en management, System and Network Engineering, Vormgeving en ontwerp interactie, Mens en informatiekunde, Bestuurlijke informatiekunde, Telematica, ICT-beheer, Netwerk Infrastructuur Design, Data Solutions Development, Bedrijfswiskunde en ICT, Informatiekunde, Infrastructure Design, Infrastructure Security Management, IT Service Management, Multimedia Design and Development, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

De wereld van de cybersecurity veranderd constant, er gaat bijna geen dag voorbij dat je niet hoort dat er ergens in de wereld weer een cyberaanval geweest is. Vanwege deze groeiende dreiging van cyberaanvallen is het belangrijk om de beveiliging van systemen ook up-to-date te houden. Veel huidige beveiligingsmodellen zijn gebaseerd op statische regels. Tegenwoordig is dit niet meer genoeg, er moet een systeem zijn dat zich constant kan aanpassen aan de omgeving waarbij data wordt geanalyseerd en waarbij er hier direct op ingespeeld kan worden.

We hebben een mooie opdracht voor een afstudeerstagiair liggen bij dit bedrijf. Je gaat hen helpen bij de transformatie van dit statische beveiligingsmodel naar een adaptive beveiligingsmodel. Dat betekent dat je gaat werken aan een intrusion-detection systeem, advanced malware protection of snort. Je gaat je onderzoek starten bij een klant van dit bedrijf. Hierbij ga je een concept ontwikkelen dat aansluit bij de behoeftes van deze klant. Dit concept ga je vervolgens uitrollen bij de klant, waarna je gaat kijken of dit concept nog verder verbeterd kan worden. Tenslotte ga je dit concept weer implementeren bij een andere klant.

Dit bedrijf biedt een afwisselende afstudeeropdracht waarbij je gaat werken met de nieuwste technologieën. Bij een succesvolle afronding van je stage heb je tevens uitzicht om een baan direct na je afstuderen.Bedrijf

Dit bedrijf met ongeveer 40 medewerkers specialiseert zich in het leveren van producten en diensten in de automatisering. Je gaat aan de slag in een gemotiveerd en hecht team.

Profiel kandidaat

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Flexibel
- Goed kunnen werken in teamverband
- Klantgericht, ondernemend en nieuwsgierig

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio