terug naar zoekresultaten

(Afstudeer)stage richting Business IT and Management bij een internationale software leverancier!


Type vacature Stage en Afstudeeropdracht
Plaats Den Bosch
Regio's Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond
Studierichting(en) ICT-advies
Opleiding(en) Information engineer, Bedrijfskundige informatica, Informatie dienstverlening en management, Vormgeving en ontwerp interactie, Business Process Management IT, Informatie en communicatie technologie, Information Management, Information Technology
Niveau('s) HBO en WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Onze klant in Den Bosch is de laatste tijd erg hard gegroeid en is op zoek naar iemand die alle processen kan optimaliseren op de support afdeling, samenhangend met alle software die daarbij komt kijken.
Als meewerker ga je het team ondersteunen in deze optimalisatie en zelf een onderzoek uitvoeren. De werkzaamheden zijn erg breed en zeer leerzaam. 
Als afstudeerder krijg je de kans om een mooie opdracht richting procesoptimalisatie te formuleren die zowel aan de wensen van het bedrijf als aan jouw eigen wensen voldoet. Daarbij moet je verder kijken dan de opdracht zelf en af en toe bereid zijn om wat werkzaamheden voor het bedrijf te verrichten. 
Bedrijf

Onze klant is een internationale softwareleverancier. Ze zijn het hoofdkantoor van de BeNeLux en zitten in Den Bosch. Ze maken de laatste tijd een goede groei door en zijn op zoek naar uitbreiding. Kortom: een erg interessant bedrijf voor een Business IT and Management student.

Profiel kandidaat

- Praktisch ingesteld
- Zelfstandig
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Flexibel
- Doorzetter

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio